Sinergija najboljih sastojaka

VETSPIRIT koristi sastojek visokog kvaliteta za proizvodnju. Njihova sinergija se zasniva na preciznom doziranju, što daje izuzetna svojstva našim proizvodima.

Ovi izvanredni sastojci deo su tajne naših veoma kvalitetnih proizvoda, posebno dizajniranih za kućne ljubimce!

Prednosti sastojaka

default img

ARGANOVO ULJE

Arganovo ulje važi za najnoviju i najbolju stvar u industriji lepote za ljude, mi ga koristimo i za kućne ljubimce! Arganovo ulje puno je vitamina E i gotovo u potpunosti se sastoji od esencijalnih masnih kiselina za hidrataciju kože i kose. Pokazano je da arganovo ulje tretira suvu kožu i zadržava vlagu kako bi održalo dlaku zdravom.

default img

ALOE VERA

Aloe Vera je odličan prirodni tretman koji se koristi hiljadama godina. Najpoznatiji je po zaštiti kože od bakterija i infekcija. Pored toga, Aloe Vera ima omekšavavajuća i hranljiva svojstva kako bi dlaka i koža bili jaki i zdravi. Uzimajući u obzir sve ove činjenice, napravili smo proizvode koji sadrže visoku koncentraciju soka od listova aloe vere.

default img

KAMILICA

Kamilica je biljka koja potiče iz cvetova sličnih tratinčicama iz porodice biljaka Asteraceae. Dobro je poznata po svojim umirujućim svojstvima. Pored toga, kamilica nežno utiče na kožu uz očuvanje prirodne ravnoteže.

default img

BADEM

Bademi su bogati antioksidantima i vitaminima koji neguju kožu i čine je mekom i nežnom. Bademi su jestivo seme Prunus dulcis, češće nazvano drvo badema.

default img

ALGE

Ekstrakti morskih algi intenzivno se koriste u kozmetičkim proizvodima zahvaljujući bogatim bioaktivnim jedinjenjima. Ekstrakt algi nastaje iz četiri glavne klase morskih algi: crvene alge, smeđe alge, plavo-zelene alge i zelene alge. Svaka klasa sadrži molekule koji promovišu blagodati kože kao što su: omega 3 masne kiseline, aminokiseline i vitamini A, B, C i E.

default img

PŠENIČNE KLICE

Pšenične klice imaju omekšavajuća, ovlažujuća i antioksidativna svojstva. Sadrže oligoelemente poput kalijuma, gvožđa, kalcijuma, cinka i magnezijuma i vitamine (A, E i B grupa). Pšenične klice su vrlo negujuće, jačaju kapilare i obnavljaju tkivo, takođe podstiču čvrstoću, uklanjaju kožne mrlje i utiču na vlažnost kože.

default img

ULJE PAMUKA

Ulje pamuka izvor je nezasićenih masnih kiselina i vitamina E. Ulje je nezamenjivo u oporavku dlake, garantuje vlagu i mekoću. Obnavlja oštećenu dlaku zahvaljujući ravnoteži nezasićenih masnih kiselina (UFA). Ima odličan uticaj na stanje krzna kućnih ljubimaca.

default img

MED

Med pruža hidratantne, revitalizujuće i antibakterijske efekte za negu kože i negu kose. Med dubinski osvežava dlaku vašeg ljubimca i čini kožu glatkom.

default img

PIRINAČ

Pirinač je jedna od najvažnijih svetskih prehrambenih kultura, a gotovo polovina ljudi na svetu jede pirinač kao glavni deo svoje dijete. Mnogi proizvođači hrane za kućne ljubimce koriste pirinač u svojim proizvodima, ali pirinač se koristi i u kozmetičkim proizvodima. Na primer, ulje pirinčanih mekinja bogato je omega 3 i 6 masnim kiselinama koje pomažu u ishrani dlake ljubimca.

default img

PROVITAMIN B5

Provitamin B5 štiti kožu i pomaže joj da zadrži vlažnost i zaštiti je od iritacije. Koristeći naše proizvode za kućne ljubimce sa provitaminom B5, povećaćete hidrataciju kože, istovremeno poboljšavajući njenu mekoću i elastičnost.